Producer opleiding
megasynth-live9.jpg

Parttime Electronic Producer opleiding

Haal het maximale uit jezelf en je producties.

Wat de opleiding fris houdt is dat je les krijgt van diverse docenten en ook op meest toepasselijke locaties. Zo ga je bijvoorbeeld voor de mastering praktijklessen naar een daadwerkelijke mastering studio waar je les krijgt van de eigenaar zelf. Bij zo'n praktijkles zit je met slechts twee studenten en de volledige aandacht van een ervaren vakman op het onderwerp. Zo'n duopraktijkles duurt overigens drie uur lang. Dit is ideaal omdat het lang genoeg is om de nodige diepgang te bieden en jouw vragen op dat onderwerp te behandelen, maar niet zo lang dat het moeilijk wordt om een gegeven moment nog iets op te nemen.
Op deze manier biedt de Boxer producer opleiding een totaal pakket om je zo goed mogelijk te helpen jouw producties op een professioneel niveau te brengen: synthese, drumprogramering, akkoordenschema's, mixen, masteren, contracten, alles wat je nodig hebt bij het maken van jouw tracks komt diepgaand aan bod. Verder wordt er les gegeven in kleine groepen, waardoor individuele aandacht gewaarborgt is. Elke les duurt drie uur en vind plaats op de woensdagavonden in Nieuwegein (Utrecht).

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is bedoeld voor producers die hun "hobby" producties willen transformeren naar professionele tracks. Tevens is onze music producer opleiding bij uitstek geschikt voor DJ's die hun eigen tracks willen gaan produceren wat tegenwoordig noodzakelijk is om je kunnen profileren op hoog niveau. Het is overigens geen probleem om in te stappen als je nog weinig voorkennnis hebt. In de eerste lessen zullen we je snel op niveau brengen met onze efficiente lesmethode en daarna kunnen we ons gaan richten op release waardige producties.

bekijk het lesprogramma

Opleiding specificaties

Duur: 30 lessen van 3 uur
Aantal pers.: max. 12
Kosten: 2145,-
Startdatum: 2021

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.